SPOT ARANY ÉS EZÜST

Gyors és átlátható kereskedés a legfontosabb nemesfémekre
Az FX piacról megismert árjegyzéssel és kereskedési metódussal érheti el az aranyat és az ezüstöt

Arany és ezüst azonnali piacon

Az Equilor Traderrel lehetősége van két jelentősebb árupiaci termék azonnali piacon való kereskedésére. Az arany és az ezüst nem csak a határidős tőzsdéken (Futures termékként), hanem az azonnali (spot) piacon is üzletelhető euróval, dollárral és számos más devizával szemben is. Mindez nagyobb tőkeáttételt, szűkebb árjegyzést, és 24 órás kereskedést tesz lehetővé.

Agresszív tőkeáttételezés

Akár 100-szoros tőkeáttétellel kereskedhet ezekre a kiemelt termékekre, mindenféle tőzsdei díj nélkül. A fedezetigény ennek értelmében 1%-a is lehet a tényleges kereskedési értéknek.

Long és Short ügyletek

Az árutermékekre egyaránt lehet long (vételi) és short (eladási) pozíciókat felvenni, anélkül, hogy a kamatkülönbözeten kívül extra finanszírozási költsége lenne az eladási iránynak.

Folytonos grafikonok a tényleges árakból

Az azonnali piacon történő 24 órás kereskedésnek másik nagy előnye, hogy ezekre a termékekre folyamatos az árjegyzés, vagyis folytonos grafikonok készíthetőek, melyek nagyban segítik a technikai elemzések elkészítését, és nem kell a határidők közötti eltérések hatásait kiszűrni, illetve a nyitás és zárás közötti likviditáshiányt figyelembe venni.

Arany és ezüst opciók

A legfrisebb fejlesztéseinknek köszönhetően már elérhetőek a Vanilla Opciók is az arany és az ezüst dollárral szembeni kereskedésében, vagyis akár előre kiszámítható fix kockázattal is nyithat pozíciót a nemesfémek jelentősebb elmozdulásának reményében.

PRÓbálja ki most!

  • Ingyenes DEMO rendszer
  • ÉLŐ ÁRAK
  • Tapasztalatszerzés KOCKÁZAT NÉLKÜL
Részletek