Equilor Trader áttekintés

Az Equilor Trader online kereskedési rendszer lehetőséget ad arra, hogy egyetlen ingyenes szoftver feltelepítésével Ön a hét minden napján, napi 24 órában kereskedhessen a világ legnagyobb forgalommal rendelkező piacain. A kereskedhető termékek száma meghaladja az 30.000-et a devizapiactól, a részvényeken keresztül az árupiaci instrumentumokig.

Kereskedjen virtuális számlán az aktuális árakkal, éppen úgy, mint egy élő rendszerben, azzal a lényeges különbséggel, hogy itt egyetlen fillért sem kockáztat!

Próbálja ki a 20 napos ingyenes Equilor Trader demót!

A legkülönbözőbb termékek egyetlen kereskedési felületen

A kereskedhető termékek köre

  • Deviza
  • Részvény
  • Tőkeáttételes részvény (CFD)
  • Indexkövető CFD-k
  • Spot Arany és Spot Ezüst
  • Nemzetközi határidős tőzsdei termékek

A rendszer real-time adatokkal dolgozik (néhány tőzsdén ehhez külön előfizetés kell), és bármilyen kötést, vagy megbízást azonnal visszaigazol az ügyfélnek.

Grafikon rendszer
Grafikon rendszer
Az új továbbfejlesztett grafikon rajzoló rendszer lehetővé teszi a gyorsabb adatfeldolgozást és több technikai elemzést, valamint a megbízások követését.

Sokrétűen használható árfolyamtábla
Sokrétűen használható árfolyamtábla
Kedvenc termékeinek megjelenítése és kereskedése egy listából, ami lehetővé teszi, hogy akár különböző típusú termékeket egyszerre figyeljen és azonnal értesüljön az árfolyamok változásáról.

Testre szabható kereskedési felület
Testre szabható kereskedési felület
Saját, teljesen egyedi kereskedési környezet, grafikonokkal, elemzésekkel és egyéb modulokkal.

Termékkereső
Termékkereső
Gyors hozzáférés több ezer instrumentumhoz, a kereskedési felülethez, elemzésekhez és grafikonokhoz.

Piaci információ

Az Equilor Trader rengeteg piaci információval segíti a befektetőket. Az aktuális árak mellett diagramokat, híreket, piaci elemzéseket és piaci adatelemzési eszközöket kínál, hogy segítsen a sikeres kereskedésben.

Számla állapot és nyitott pozíciók egyszerre

A számla összefoglaló modul segítségével könnyen átláthatóvá válik az Ön Equilor Trader számlája.

Az összefoglaló tartalmazza a pénzügyi helyzetének áttekintését (nettó kitettség, fedezet számítás, rendelkezésre álló pénz), a pillanatnyi pozíciókat, valamint azoknak az éppen aktuális piaci értékét.

Bárhol, bármikor

Bárhol, bármikor

Az Equilor Trader folyamatosan kéznél van. Letölthető ingyenesen iOS, vagy Android környezetben is.
Használja ki, hogy akár számlaegyenlegét, akár nyitott pozícióit azonnal ellenőrizheti, vagy módosíthatja egyetlen mobil eszköz segítségével!

Regisztráció

Szerezd meg: Google Play Letölthető az App Store-ból

Kereskedési figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 69%-án veszteség keletkezik az EQUILOR-nál történő CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.